dilluns, 21 de febrer del 2011

EL PP VALENCIÀ CONTRA TV3


PAÍS VALENCIÀ I PAÏSOS ÀRABS: LLIBERTAT !!! MORI EL MAL GOVERN !!!

Divendres, 18 / febrer / 2011 a les 17:35




Si em permeteu una mica d´humor negre en una dia tan dolent per la democràcia, faré de David Bisbal : "NUNCA ESTUVO LA TV3 EN VALENCIA TAN POCO TRANSITADA" i "NUNCA ESTUVO EL GRAN PREMIO DE BAHREIN TAN POCO TRANSITADO" ....ara mateix a Al Jazeera diuen que estan disparant contra el poble al carrer. I a Líbia el mateix.

El xeic de Bahrein i Ghaddafi ho haurien de pagar amb la vida, perque si s´en surten, els altres tirans voldran fer el mateix : una matança el primer dia per que la gent no continui protestant. Que els agafin i els pengin !


I si uns dictadors tanquen google o facebook per fer callar les protestes, uns polítics escollits pels valencians "para ofrendar nuevas glorias a España" tanquen televisions en català,  que poden parlar dels seus nombrosos escàndols.






L'etiqueta #sensesenyal arrasa i dibuixa el mapa dels Països Catalans a Twitter


 

Multes de 120.000 euros a ACPV per cada mes que emeta TV3

El govern valencià amenaça greument les emissions de la televisió catalana gràcies a una recent modificació de la llei de l'audiovisual

La mesura se suma a l'avís d'embargament contra l'entitat de la setmana passada


Concentració a favor de TV3 en el repetidor de Torrent. Foto: REDACCIÓ.
1
El govern de Francisco Camps sembla entestat a posar fi a les emissió de TV3 al País Valencià abans de les eleccions de maig. Acció Cultural del País Valencià (ACPV), propietària dels repetidors del senyal ha rebut dos requeriments de la Direcció General de Promoció Institucional que l'insta a paralitzar les emissions des de tots els repetidors davall l'amenaça d'una multa de 30.000 euros, que es reproduirà cada 15 dies, en cas que persistisca el manteniment del senyal. És a dir, que ACPV hauria de pagar una multa de 120.000 euros per cada mes (quatre setmanes) que mantinguera les emissions a partir d'ara.
L'executiu de Camps es recolza jurídicament en la modificació de la llei del sector audiovisual del passat desembre. ACPV sospita que el canvi normatiu va tindre com a “objectiu únic” incrementar les sancions a l'entitat.
La nova maniobra de la Generalitat se suma a la que va transcendir la setmana passada, en què l'Administració va amenaçar ACPV amb l'embargament si no pagava abans del 20 de març els 600.000 euros que encara deu en concepte de multes anteriors per les emissions.
ACPV considera la situació d'una “gravetat” notable. De fet, té previst reunir d'urgència la seua junta directiva demà dijous per prendre una decisió al respecte.


Com diu el meu amic, l'Andreu Pérez Lorite:  "Mubarak tallava el FB, Xina censura Internet i el PP apaga tv3 al País Valencià. On es la diferència? i el Govern dels millors calla...
En quin país vivim? El TS admet recurs contra consultes democràtiques i ara el govern valencià prohibeix l'emissió de #TV3 #sensesenyal "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada