dissabte, 26 de febrer del 2011

GADDAFI : BIN LADEN ENS POSA DROGA AL NESCAFÉ !!!

La confederació intergalàctica preocupada per la expansió del surrealisme més ennllà d´aquest bloc.

Extret de la premsa seriosa :


El Caire (ACN).- El líder de Líbia Moammar al-Gaddafi ha responsabilitzat d'instigar la revolta en contra del seu règim al líder d'al-Qaida, Osama bin Laden aquest dijous, i ha dit que els manifestants estan sota els efectes de llet i Nescafè barrejats amb drogues al·lucinògenes, en una crida que ha fet a la calma. Gaddafi, qui va comparèixer aquest dimarts en un discurs televisat en contra de la revolta en un to molt violent, ha mostrat un to més calmat. Aquest cop ha parlat a la televisió estatal per telèfon sense aparèixer en persona i els seu to semblava més conciliador, ara que ha perdut el control de bona part del seu govern.





Gaddafi a la panxa del bou, on no neva ni plou...
 ( va dir que anava a xerrar amb els joves revoltats, però que just va començar a ploure i s´ho va repensar, quina excusa més dolenta, neeeeng )
Hi ha fotos frikis, però frikis de veritat, la realitat sempre supera la ficció, i Gaddafi supera fins i tot l´humor més surrealista.

GADDAFI ÉS KURTZ, EL PERSONATGE D´"EL COR DE LES TENEBRES", el llibre de Conrad que Coppola va adaptar genialment per fer Apocalypse Now.

Si no heu llegit el llibre ( i és molt petit i facil de llegir per ser un clàssic ) ni heu vist encara la monumental APOCALYPSE NOW REDUX, correu a la biblio - o a les botigues- a per ells, que entendreu molt del que està passant amb els tirans àrabs. Sobretot quan compareu el Kurtz / Marlon Brando amb Gaddafi i companyia.

Al llibre, envien el capità Marlow al cor del Congo esclavitzat pels belgues a la cerca d´un agent colonial embogit : KURTZ.
Quan més s´endinsa a la selva, més s´endinsa dins els instints més perversos de l´ésser humà i destapa la cara més cruel i despòtica de les potències colonials.
Veient ara els personatges sanguinaris que havien de vigilar els interessos occidentals al món àrab, i la demència evident en alguns d´ells, em resulta inevitable la referència a aquest Kurtz encarregat de vetllar per la bàrbara explotació colonial i que, a base de vessar tanta sang, acaba creant un reialme de tenebres.

Ja em direu si no esteu d´acord quan torneu a veure la peli o llegiu el llibre.

1 comentari: