dimarts, 22 de febrer del 2011

PICHI CHOIKE ARRIBA EL DIVENDRES


La Confederació Intergalàctica té el bon gust d´anunciar-vos que aquest divendres s´espera l´arribada al nostre planeta de la ( Glòria a ella ! ) Excelsa Immarcesible Victoriosa i Magnànima Mini-Comandant Interestelar Pichi Choike, en honor de la qual aquest honorable i noble bloc té el nom que té.

  La nostra estimadíssima Pichi Choike ( Alabat sigui el seu nom ) arribarà en un minúscul aparell volador - on, malgrat tot, li sobra espai - i esperem que posi ordre en aquestes pàgines dominades ultimament per la subversió descontrolada, el contubernio judeo-masónico, la guerrila cibernètica i els incontrolats devoradors de patates fregides.

La Confederació lamenta els nombrosos escàndols polítics publicats en un bloc amb nom immaculat ( Glòria a Pichi Choike ! ) però lamenta encara més la sorprenent escasetat de ximpleries que tanta gràcia ens fan.

 Esperem que aviat el bloc torni a la normalitat més ximple i no faci treballar tant el nostre censor, que ja ha hagut de censurar 749 amenaces de mort a Enrique Iglesias per part d´amics de la música, i això que no hi ha -encara- cap entrada sobre aquest trist personatge.
Prova de la gran feina del nostre censor, el David Bisbal ha dit "nunca las amenazas de muerte a Enrique Iglesias se vieron tan poco transitadas, e innncreible", frase que ha estat immediatament censurada.

Tornaré.

 Atentament,

CHOIKE

  Gran comandant interestelar i campió de menjar calçots a la Calçotada de Raticulin 2007, que em vaig menjar 4 kilos, neeeeng

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada